دانشجويان دانشگاه علوم اسلامي رضوي با امضاي طوماري قريب به سي متر حمايت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام كردند

روابط عمومي دانشگاه علوم اسلامي رضوي.
اين طومار كه بيش از هفتصد امضا را درخود جاي داده است به همت دفتر مطالعات تاريخ و انديشه معاصر تهيه شده است و قرار است به دفتر نمايندگي سازمان ملل متحد در مشهد تحويل شود.همچنين همزمان ترجمه متن طومار كه به زبان انگليسي و عربي توسط دانشجويان ترجمه شده است به اين مركز ارائه خواهد شد.دانشجويان اين دفتر به همين مناسبت ويژه نامه مسيحيت صهيونسيت را كه كشتار مردم غزه و سكوت كشورهاي مسيحي و عربي را در اين زمينه بررسي مي كند آماده چاپ و توزيع كرده اند. در اين ويژه نامه ضمن بررسي تاثير گسترده صهيونيست بر اديان مختلف به غير از اسلام به سير تاريخي اين بحث مي پردازد.
دانشگاه علوم اسلامي رضوي با نزديك نهصد دانشجو در حرم مطهر امام رضا(ع) قرار دارد و يكي از مراكز مورد تاييد وزارت علوم تحقيقات و فناوري مي باشد.
متن طومار دانشجويان به شرح ذيل است.

متن طومار دانشجويان دانشگاه علوم اسلامي رضوي در محكوميت جنايات رژيم صهيونيستي در غزه

بسمه تعالي

محاصره غزه غزه قهرمان در شرايط به خاك و خون كشيدن برادران و خواهران مظلوم فلسطين در زير سايه سنگين و وقيحانه و مفتضحانه سكوت دولتهاي مزدور عربي كه همواره روحيه سازشكارانه خود را به جهانيان نشان داده و به اثبات رسانيده اند و همچنان ادامه مي دهند. ما دانشجويان دانشگاه علوم اسلامي رضوي اين اقدام متجاوزانه دولت غاصب صهيونيستي و سكوت دول غربي را محكوم و با مردم بي پناه غزه همدردي مي كنيم و بنا به فرمان حكيمانه مقام عظم رهبري حضرت آيت الله العظمي خامنه اي ‹حفظه الله› آمادگي خود را براي دفاع از حريم مقدس و والاي نبوي در مقابل مزدوران صهيونيست اعلام مي داريم.

تاريخ: ۱۳۸۷/۱۱/۳