مسابقه كتابخواني در دانشگاه علوم اسلامي رضوي برگزار شد

به همت مركز پژوهش دانشگاه علوم اسلامي رضوي يك دوره مسابقه كتابخواني ويژه دانشجويان برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، مدير مركز پژوهش دانشگاه علوم اسلامي رضوي در اين زمينه اذعان داشت: در اين مسابقه كه با شركت بيش از 80 نفر از دانشجويان برگزار شد، ازكتاب «مشاوره و راهنمايي اصول و روشها» به عنوان منبع استفاده شد و در پايان آقايان نعمت‌ا... فيروزي(دانشجوي كارشناسي ارشد علوم قرآني و حديث)، اميد زكي‌زاده (دانشجوي كارشناسي علوم قرآني و حديث) و محمدجعفر صادق‌پور(دانشجوي كارشناسي زبان وادبيات فارسي) به ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
حجت‌الاسلام علي جلائيان با بيان اينكه در اين مركز از مقالات برتر دانشجويي استقبال و تقدير مي‌شود، گفت: اين مركز در نظر دارد از 3 مقاله برتر دانشجويان كه در ترم جاري در رابطه با دروس تخصصي نوشته و مورد تاييد اساتيد مربوطه قرار گرفته باشد، تقدير كند.
وي آخرين مهلت ارسال مقالات را 15 اسفندماه ذكر كرد و افزود: پس از ارزيابي كليه مقالات رسيده، از 3 مقاله برتر دانشجويي تقدير به عمل خواهد آمد.

تاريخ: ۱۳۸۷/۱۱/۳