رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی: شهدا لبریز عشق به ولایت و تنفر از دشمن بودند

رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی با بیان علل عصبانیت آمریکا از انقلاب اسلامی، شهدا را لبریزِ عشق به ولایت و تنفر از دشمنان اسلام دانست.
حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه در این همایش که در روز دوشنبه هفتم مهرماه در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، زمانِ به ثمر نشستن درخت انقلاب را طولانی توصیف کرد و گفت: زمان زیادی به طول انجامید تا اندیشه ی مبارک شهادت و ولایت به اذهان آماده ی جوانان وارد شود، تا اینکه در 22 بهمن این اندیشه،به آن سیل بنیان کـَـن تبدیل شد.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی با بیان این نکته که دشمنان انقلاب در تلاش اند تا از هر طریق ممکن نظام را به بن-بست بکشانند، عنوان کرد: علت این تقلای آمریکا و صهیونیزم جهانی این است که آنان مرگ خود را در بقای نظام جمهوری اسلامی ایران می بینند.
امام جمعه موقت مشهد ضمن برشمردن مواردی که آمریکا و مستکبرین را خوشحال می کند، کوتاه آمدن برای تعامل با شیطان، جدایی دین از سیاست، جدایی از دغدغه ی فلسطین، عدم حمایت از نهضت های مردمی منطقه و کم توجهی به اتحاد و انسجام اسلامی را از جمله این موارد دانست. وی در ادامه بیان داشت: از دیگر مسائل مهمی که موجب خوشنودی آمریکا و خشم خداوند می شود پذیرش فرهنگ غرب است و عدم مقاومت در برابر آن.
عضو شورای مدیریت و برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان در ادامه با تقدیر از صبر و استقامت خانواده و به خصوص مادران شهدا، این عزیزان را لبریز از عشق به شهادت و ولایت مملؤ از تنفر نسبت به دشمنان اسلام عنوان کرد.
در پایان همایش «تعهد سرخ» نیز که به همت واحد شهدای بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار گردید، از فلش کارت شهدا که حاوی زندگی، وصیت نامه، کرامات و ... شهدا بود رونمایی شد. علاوه بر این برای اولین بار مستند "دور افتادگان نزدیک" در این همایش اکران شد
تاريخ: ۱۳۹۳/۷/۷