رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان جدیدالورود: هدف دانشگاه تربیت طلبه فاضل متعهد روشنفکر است

رئیس دانشگاه در اردوی توجیهی دانشجویان ورودی 93 هدف دانشگاه علوم اسلامی رضوی را تربیت طلبه فاضل متعهد روشنفکر دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این اردوی دو روزه که دانشجویان ورودی 93 در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حضور داشتند رئیس دانشگاه و امام جمعه موقت مشهد طی سخنانی هدف مذکور را درخواست رهبر فرزانه انقلاب از دانشگاه دانست.
این عضو شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان کمبود هرکدام از این صفات را در دانشجوی دانشگاه مغایر با اهداف دانشگاه داست و. تاکید کرد برای تحصیل در دانشگاه باید دانشجویان به چهار سلاح ایمان، عشق، همت و بصیرت مجهز باشند تا بتوانند افرادی مانند شهید مطهری، شهید بهشتی، مرحوم امام و مقام معظم رهبری تبدیل شوند.
حجت الاسلام والمسلمین فرزانه در ادامه سخنان خود دانشجویان نباید به اخذ مدرک دانشگاهی بسنده کنند و باید افق دیدشان بلند باشد تا بتوانند در جامعه تأثیرگذار باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه موفقیتهای پیاپی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی را به شهادت مسئولان وزارت علوم نشانه همت و تلاش آنها در عرصه یادگیری دانست.
اردوی دور روزه توجیهی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی دیروز و امروز دهم و یازدهم مهرماه در اردوگاه شهید بهشتی گلمکان برگزار شد و طی آن دانشجویان با امکانات مختلف آموزشی، رفاهی و فرهنگی آشنا شده و طی آن معاونین اداری و پشتیبانی، آموزشی، فرهنگی و بعضی از مسئولان و مدیران گروههای آموزشی دانشجویان را با قوانین این دانشگاه آشنا نمودند.
تاريخ: ۱۳۹۳/۷/۱۱