چهاردهمین شماره نشریه علمی پژوهشی آموزه های فلسفه اسلامی منتشر شد

چهاردهمین شماره مجله علمی پژوهشی آموزه های فلسفه اسلامی با هشت مقاله پژوهشی منتشر شد.

در این شماره که مربوط به دوفصل نخست سال 93 می باشد مقالاتی با عناوین بررسی درستی انتساب تناسخ به سهروردی و زکریای رازی با تکیه بر آثار؛ کیفیت تعامل معرفت عقلی و عرفانی در معرفت شناسی صدرا؛ جستاری تطبیقی درباره اعتبار و نقش منابع معرفتی در اندیشه ملاصدرا و ابن عربی از مقالات این شماره است.
نفس رحمانی در آینه حکمت متعالیه؛ برهان وجودی آنسلم و نقد آن بر اساس مبانی ملاصدرا؛ نقش نگرش وجودی صدرا به علم در تعالی نفس و ملائکه مهیمه در متون دینی، عرفانی و حکمی از دیگر مقالات این شماره است.
دوفصلنامه آموزه های فلسفه اسلامی از نشریات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که به مدیرمسئولی حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر فرزانه و سردبیری دکتر رضا اکبریان منتشر می شود.
تاريخ: ۱۳۹۳/۷/۱۲