جلسه درس اخلاق این هفته با حضور استاد کازرونی برگزار شد

جلسه هفتگی درس اخلاق، امروز دوشنبه پنجم آبان در مسجد دانشگاه با رنگ و بوی ماه محرم و بیان ضرورت بزرگداشت این ماه برای طلاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دانشجویان در این جلسه از محضر استاد اخلاق حجت الاسلام والمسلمین کازرونی کسب فیض کردند.
این گزارش حاکی است استاد کازرونی در سخنان خود تأکید کرد طلاب در درجه اول وظیفه دارند خوب درس بخوانند و خوب مباحثه کنند و وظیفه دوم ایشان تقواست..
وی همچنین داشتن توأمان علم و عمل را برای طلاب به منزله دینی دانست که بر گردن ایشان است و تأکید کرد عمل از علم قوی تر است و عالم بدون عمل کارایی کمتری دارد چرا که به طور مثال اگر عالمی نماز صبحش قضا شود چه می تواند به مردم بگوید.
این استاد اخلاق در خصوص بحث ولایت و محبت اهل بیت نیز گفت بحث محبت اهل بیت(ع) برای طلاب باید ویژه باشد چرا که طلاب علمشان را از اهل بیت(ع) گرفته اند.
استاد کازرونی به طلاب توصیه کرد علاوه بر تأکید به نماز شب و عبادت طلاب باید به عزاداریهای محرم نیز بها داده و در عزاداریهای این ماه نیز حضور فعال داشته باشند.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی هر هفته دوشنبه ها از ساعت ده صبح برای کلیه دانشجویان و طلاب درس اخلاق برگزار می نماید که این سلسله جلسات به حضور اساتید اخلاق کشور و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی می باشد.
تاريخ: ۱۳۹۳/۸/۵