شماره جديد نشريه «الهيات و حقوق» منتشر شد

جديدترين شماره فصلنامه الهيات و حقوق به صاحب امتيازي دانشگاه علوم اسلامي رضوي منتشر شد.
اين گزارش حاكي است، بيست و نهمين شماره اين نشريه كه به مدير مسؤولي حجه‌الاسلام و المسلمين محمدباقر فرزانه منتشر مي‌شود، به فلسفه و كلام اسلامي اختصاص دارد كه مقالاتي چون علم الهي، نقد و بررسي نظريه ابن‌سينا، معاد جسماني نزد ملاصدرا، جايگاه امامان معصوم(عليهم‌السلام) در عصر خاتميت، آيه ولايت و پندارها و پاسخ‌ها را مي‌توان در آن خواند.
ترتيب نظام هستي از منظر حكمت مشاء و اشراق، بررسي تطبيقي وحدت وجود از ديدگاه ابن عربي و اسپينوزا، هرمنوتيك فلسفي يا فلسفه هرمنوتيك؛ درآمدي بر هرمنوتيك هايدگر و حدس و فكر؛ ساختار بسط تدريجي معرفت‌شناسي ابن‌سينا از ديگر مقالات اين شماره نشريه الهيات و حقوق است.
اين مجله كه با هدف نشر مقالات علمي ـ تخصصي استادان و پژوهشگران از سال 1380 منتشر مي‌شود، در هر فصل به يكي از رشته‌هاي علوم قرآن و حديث، فلسفه و كلام اسلامي، فقه و اصول و حقوق اختصاص دارد.
تاكنون فصلنامه الهيات و حقوق در چندين جشنواره علمي كشور حايز رتبه برتر شده است، اخيراً سردبيري فصلنامه به دكتر سيد محمدباقر حجتي از اساتيد مطرح دانشگاه تهران و از چهره هاي ماندگار كشور واگذار شده است.

تاريخ: ۱۳۸۷/۱۱/۳