آرشيو اخبـــار دانشگاه

دسته بندي
<<  قبلي  596061626364656667  بعدي  >>
  شماره جديد نشريه دانشجويي زلال وحي منتشر گرديد.
روابط عمومي دانشگاه - گروه علوم قرآني دانشگاه علوم اسلامي رضوي با هدف ترويج معارف قرآني به شيوه هاي نو و جذاب شماره 15 و 16 نشريه قرآني، دانشجويي زلال وحي مربوط به بهار و تابستان 88 را منتشر كرد.

۱۳۸۸/۹/۱۸ :تاريخ

برگزاري دومين نشست آشنايي با مباني طب اسلامي
روابط عمومي دانشگاه - بسيج دانشگاه علوم اسلامي رضوي دومين نشست از سلسله نشستهاي آشنايي با مباني طب اسلامي را با حضور دكتر كريمي برگزار مي كند.

۱۳۸۸/۹/۱۷ :تاريخ

كتاب "ابلاغ ولايت، اكمال رسالت؛ پندارها و پاسخها" منتشر شد.
روابط عمومي دانشگاه - مركز پژوهش دانشگاه علوم اسلامي رضوي در تازه هاي نشر خود كتاب "ابلاغ ولايت، اكمال رسالت؛ پندارها و پاسخها" را آذر 88 منتشر كرد.

۱۳۸۸/۹/۱۷ :تاريخ

سي و دومين شماره مجله تخصصي دانشگاه علوم اسلامي رضوي منتشر شد.
روابط عمومي دانشگاه - شماره سي و دو مجله تخصصي دانشگاه با عنوان آموزه هاي حقوقي ويژه موضوعات حقوقي مربوط به تابستان 88 منشر شد.

۱۳۸۸/۹/۹ :تاريخ

دكتر حقاني: تابوي غرب از سوي جهان اسلام بايد شكسته شود.
روابط عمومي دانشگاه - دكتر موسي حقاني در اولين جلسه از سلسله جلسات تخصصي غرب شناسي كه از سوي دفتر مطالعات تاريخ و انديشه سياسي برگزار گرديد با اشاره به ضرورت مطالعات غرب شناسي بيان كرد: بايد بايسته هاي غرب مدرن را شناخت و با درك درست از هنجارها و ناهنجاريهاي آن با آگاهي لازم از خط قرمزهايي كه غرب به عنوان موانع براي پيشرفت جوامع اسلامي ايجاد كرده است، گذشت.

۱۳۸۸/۸/۲۳ :تاريخ

مصاحبه علمي دكتراي قبول شدگان مرحله اول آزمون 88 دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومي دانشگاه - با دعوت قبول شدگان مرحله اول آزمون دكتري 88 از سوي دفتر هسته گزينش و پذيرش دانشجو مصاحبه علمي رشته هاي علوم قرآني و حديث، فلسفه و كلام اسلامي، حقوق خصوصي و حقوق بين الملل مقطع دكتري در مدت سه روز انجام پذيرفت.

۱۳۸۸/۸/۲۳ :تاريخ

حجت الاسلام صديقي: خطر دنياي امروز باسوادي است نه بي سوادي
روابط عمومي دانشگاه - امام جمعه موقت تهران كه 23 ذي القعده روز زيارتي حضرت ثامن الائمه حضرت علي بن موسي الرضا (ع) در جمع اساتيد و طلاب و دانشجويان دانشگاه سخن مي گفت به بايستگيهاي طلبگي پرداخت و بيان كرد: خداوند يكي از شرايط مهم و اساسي ابلاغ رسالات الهي را خشيت از خدا برشمرده است. كسي كه باسواد باشد اما فاقد خشيت از خدا باشد در تعالي معنوي خويش و هدايت افراد جامعه به سوي سعادت موفقيتي نخواهد داشت.

۱۳۸۸/۸/۲۱ :تاريخ

پايان فعاليت اولين نمايشگاه طب اسلامي
روابط عمومي دانشگاه - دفتر بسيج با هدف آشنايي دانشجويان با آموزه هاي طبي ائمه هدي (ع) و معرفي ويژگيهاي طب اسلامي جهت بازشناسي بحران موجود در فرهنگ تغذيه جامعه و شناسايي چالشهاي پزشكي مدرن اولين نمايشگاه طب اسلامي را برگزار كرد.

۱۳۸۸/۸/۱۹ :تاريخ

باشگاه آمادگي جسماني دانشگاه با حضور اساتيد و مسئولين افتتاح شد
روابط عمومي - مدير فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه در مراسم افتتاح باشگاه آمادگي جسماني با اشاره به نقش ورزش در ايجاد سلامت جسم، روح و نشاط فكري دانشجويان بيان كرد كه برنامه هاي ورزشي از محورهاي اصلي فعاليتهاي فوق برنامه اداره فرهنگي و دانشجويي است و دانشگاه با آنكه از نظر تأمين فضاهاي ورزشي با محدوديتهايي روبرو مي باشد اما تلاش كرده تا فضاهاي ورزشي مورد نياز را از طريق تجهيز مكانهاي داخلي موجود و اجاره سالنهاي ورزشي تأمين كند.

۱۳۸۸/۸/۱۸ :تاريخ

علامه سيد جعفر مرتضي: يكي از اهداف دامن زدن به اختلاف قرائات قرآن، خدشه وارد كردن به حجيت قرآن بوده است.
روابط عمومي دانشگاه – علامه سيد جعفر مرتضي عاملي با حضور در جلسه سخنراني اي كه از سوي اداره فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه به مناست دهه كرامت برگزار گرديد به شيوه پاسخگويي حضرت رضا (ع) به شبهات مطرح درباره قرآن و طرح برخي از پاسخهاي آن حضرت در اين باره پرداخت.

۱۳۸۸/۸/۱۱ :تاريخ

<<  قبلي  596061626364656667  بعدي  >>